KESIHATAN ( PUTRI BINARI, DUNIA HERB, PAK TANI, PETANI, ORANG KAMPUNG, TOK GURU )


PIL BINARI ( RM 19.90 )
Digunakan secara tradisional untuk kesihatan dan kesegaran tubuh bagi wanita yang sudah berkahwin, melancarkan peredaran haid dan mengurangkan sakit ketika haid, melegakan sakit perut dan sakit pinggang, megurangkan keputihan, serta membantu menyihatkan rahim wanita selepas bersalin.PIL BINARI PUTERI
Digunakan secara tradisional untuk melegakan rasa sakit ketika datang haid, (senggugut) ,melegakan keputihan, melegakan sakit perut dan pinggang, meningkatkan kesihatan dan kesegaran badan, dan membantu penghadaman makanan. Sesuai digunakan untuk gadis remaja.


KAPLET PERUT XLIM
Digunakan secara tradisional untuk mengetat dan mengencangkan otot perut, kaya dengan vitamin dan mineral yang memberikan khasiat dan kepada badan, berserat, tinggi melawaskan pembuangan air besar, menyingkirkan toksin dari badan, menghilangkan kembung perut dan membantu sistem penghadaman, mengurangkan sembab dan juga mengurangkan berat badan.


PIL PERUT XLIM
Digunakan secara tradisional untuk mengetatkan dan mengencangkan otot-otot perut, kaya dengan vitamin dan mineral yang memberikan khasiat dan tenaga kepada badan, berserat tinggi, melawaskan pembuangan air besar, menyingkirkan toksin dari badan, menghilangkan kembung perut dan membantu sistem penghadaman, melancarkan pembuangan air dari tubuh, dan mengurangkan edema (sembab) dan mengawal berat badan.


PIL ROJER
Digunakan secara tradisional untuk mengelakkan pembekuan darah dan mengurangkan sakit akibat jerawat, antibakteria untuk merawat penyakit kulit, menggalakkan peredaran darah dan pembentukan sel-sel darah baru, menggalakkan metabolisma yang betul dalam badan, dan antikulat untuk merawat jangkitan kulat.


KRIM ROJER
Digunakan untuk mengurangi jerawat dan melicinkan kuMAAJUN PAK TANI ( RM 15.00 )
Digunakan secara tradisional untuk melegakan sakit pinggang, sakit belakang, sakit sendi dan otot. Memecahkan serta mengeluarkan angin-angin di dalam badan. Melawaskan sistem pencernaan, melancarkan peredaran darah serta memelihara kesegaran tubuh badan. Sesuai untuk wanita dan lelaki. Jauhkan dari kanak-kanak dan ibu mengandung.
MAAJUN PAK TANI TONGKAT ALI PLUS ( RM 19.00 )
MAKJUN KHAS UNTUK LELAKI. Dibuat dengan menggunakan extract tongkat ali yang bermutu tinggi dan berkualiti. Digunakan secara tradisional untuk melegakan sakit pinggang, sakit belakang, sakit sendi dan otot, memecahkan serta mengeluarkan angin di dalam badan, untuk membantu penghadaman, melancarkan peredaran darah, memelihara kesegaran tubuh badan dan untuk kesihatan lelaki secara menyeluruh. Sangat baik bagi mereka-meraka yang bekerja berat dan memerlukan lebih tenaga untuk kesejahteraan hidup bekeluarga. 


AIR JAMU PAK TANI ( RM 19.00 / RM 12.00 )
Diadun dari herba-herba tradisional melayu dan herba perubatan cina (ginseng, etc), dengan rasa lazat dan berangin. Digunakan secara tradisional untuk menambahkan tenaga, melancarkan perjalanan darah, melegakan sakit-sakit sendi akibat angin di dalam badan, membantu penghadaman, melegakan sakit pinggang ketika haid dan senggugut serta meningkatkan kesihatan tubuh badan. Sesuai untuk lelaki dan wanita. Tidak sesuai untuk wanita mengandung. Juga sesuai untuk menghilangkan batuk. MAAJUN ARJUNA ( RM 17.00 )
Sangat sesuai untuk lelaki yang mementingkan kesihatan dalaman untuk lelaki, terutama yang sudah berumahtangga. Digunakan secara tradisional untuk melegakan sakit sendi dan sakit otot, membuang angin di dalam badan, melancarkan peredaran darah, melancarkan sistem penghadaman. Bagi lelaki yang mementingkan kesihatan, disarankan supaya diambil bersama madu lebah dan telur ayam kampung bagi hasil yang maksimum. Sangat disarankan pada semua lelaki yang sudah berumahtangga untuk kesejahteraan perhubungan suami isteri.

LOSYEN MUSTAJAB PATI HALIA ( RM 22.00 )
Digunakan untuk urutan seluruh badan, membakar lemak dan melangsingkan badan, sakit otot dan sendi, kembung perut dan sakit belakang, mengurangkan selulit, melegakan sakit akibat senggugut, dan sesuai untuk wanita lepas bersalin. Kegunaan seisi keluarga.


LOSYEN MUSTAJAB PATI HALIA + LIMAU ( RM 24.00 )
Digunakan untuk urutan seluruh badan, membakar lemak dan melangsingkan badan, sakit otot dan sendi, kembung perut dan sakit belakang, mengurangkan selulit, melegakan sakit akibat senggugut, menyingkirkan toksin, anti bakteria, mengurangkan kedutan pada kulit, serta menghilangkan rekahan pada perut dan punggung. Sesuai untuk wanita lepas bersalin, kegunaan seisi keluarga.
LOSYEN MUSTAJAB XTRA HOT ( RM 24.00 )
Digunakan untuk urutan seluruh badan, membakar lemak dan melangsingkan badan, sakit otot dan sendi, kembung perut dan sakit belakang, mengurangkan selulit, melegakan sakit akibat senggugut, serta sesuai untuk wanita lepas bersalin (Hanya selepas 4 bulan).Lebih panas dari "Losyen Mustajab Pati Halia" biasa.


PEK MINI 3 IN 1 ( RM 48.00 )
Digunakan untuk urutan seluruh badan, membakar lemak dan melangsingkan badan, sakit otot dan sendi, kembung perut dan sakit belakang, mengurangkan selulit, melegakan sakit akibat senggugut, menyingkirkan toksin, anti bakteria, mengurangkan kedutan pada kulit, menghilangkan rekahan pada perut dan punggung, serta sesuai untuk wanita lepas bersalin (Extra Hot hanya untuk selepas 4 bulan)Kegunaan seisi keluarga.


KAPSUL PATI HALIA NIGHTRIEM ( RM 35.00 )
Digunakan untuk memecahkan lemak dan selulit, mengurangan berat badan dan mengempiskan perut, merawat sembelit, melawaskan sistem pembuangan dan pencernaan, menyingkirkan toksin dan merangsangkan peredaran darah, serta membuang angin dan melegakan lenguh-lenguh badan. Rumusan semulajdi dan tiada kesan sampingan.


KAPSUL MUSTAJAB PERAWAN ( RM 43.00 )
 Digunaka secara tradisional untuk menganjal, mencerah dan melembutkan kulit, menjadikan rambut lebih sihat dan bersinar, membentuk dan mencantikan badan, menjadikan payudara dan punggung lebih tegang dan padat, merawat keputihan dan masalah haid yang tidak teratur, memecahkan lemak dan melancarkan peredaraan darah, membantu mengatasi masalah senggugut, mengetatkan pintu vagina dan menegangkan kembali rahim pada bentuk asal, menambah serta mengaktifkan cairan semulajadi dalam faraj, dan menikmati keistimewaan dalam hubungan suami isteri.


PEK KOMBINASI PATI HALIA ( RM 49.00 )  
Pek kombinasi paling ideal untuk mengurangkan dan mengekalkan berat badan, sesuai untuk lelaki dan wanita, bertindak melancarkan sistem penghadaman, menyingkirkan toksin dalam badan secara efektif. Kombinasi yang mampu bertindak secara dalaman dan luaran, khas untuk penggemar aroma halia
PEK KOMBINASI PATI HALIA + LIMAU ( RM 51.00 )  
Pek kombinasi paling ideal untuk mengurangkan dan mengekalkan berat badan, sesuai untuk lelaki dan wanita, bertindak melancarkan sistem penghadaman, menyingkirkan toksin dalam badan secara efektif, kombinasi yang mampu bertindak secara dalaman dan luaran. Khas untuk penggemar aroma halia + limau.
PEK KOMBINASI XTRA HOT ( RM 51.00 )
Pek kombinasi paling ideal untuk mengurangkan dan mengekalkan berat badan. Sesuai untuk lelaki dan wanita, bertindak melancarkan sistem penghadaman, menyingkirkan toksin dalam badan secara efektif. Kombinasi yang mampu bertindak secara dalaman dan luaran, khas untuk penggemar losyen yang lebih hangat dan panas.
SET PENCERAHAN DAN ANTI PENUAAN ( RM 39.00 )
Cerah dan Cantik secara sihat. Bebas dari bahan terlarang, halal, suci lagi bersih. Khasiat pati teh hijau yang menakjubkan bertindak sebagai anti oksidan, melindungi kulit dari sinar ultra violet untuk mencegah radang pada kulit. Kolagen yang berkhasiat untuk pembaikkan struktur dan mengurangkan garis-garis kedutan. Memastikan kulit supaya sentiasa cerah, licin, tegang dan halus. Sesuai untuk percubaan.

TEH HERBA ( RM 21.80 )
Digunakan secara tradisional untuk mengurangkan berat badan serta membuang toksin dalam badan.
TEH HERBA + CITRUS ( RM 22.80 )
Digunakan secara tradisional untuk mengurangkan berat badan sambil menyegarkan bau badan. Teh ini juga dapat membuang toksin dalam badan.
TEH HERBA + HALIA (RM 22.80 )
Digunakan secara tradisional untuk mengurangkan berat badan sambil membuang angin dalam badan. Selain itu juga teh herba ini dapat membuang toksin dalam badan.
UBAT BATUK HERBA
Dirumus dari herba dan rempah ratus bermutu tinggi. Digunakan secara tradisional untuk melegakan sakit tekak, batuk dan selsema. Sesuai untuk semua.KAPSUL TONGKAT ALI
Kapsul ini digunakan untuk membantu merawat masalah aphrodisiac, penawar kepada penyakit malaria, kelenjar dan lumbago. Ia berfungsi membuang angin kotor dan bisa dalam tubuh. Mengelakkan cepat penat dan menguatkan otot.


KAPSUL KACIP FATIMAH
Kapsul ini dirumus khas dari ramuan tradisional iaitu ramuan dari pati herba, rempah ratus serta akar - akar yang terpilih dalam menangani masalah wanita. Ia digunakan untuk memelihara kesihatan tubuh badan, melancarkan peredaran darah, membersihkan rahim peranakan, dan menghilangkan rasa letih, sejuk dan sakit pinggang.


PIL RESDUNG 
Di rumus dari herba - herba dan akar - akar kayu yang bermutu tinggi untuk memastikan aspek kebersihan dan keselamatan pengguna terjamin.Pil ini berkhasiat untuk menghilangkan gatal - gatal dalam hudung, mata, telinga, sakit kepala, hidung berair, serta untuk memulihkan mata yang merah ( tanda resdung ).

SET BERSALIN
Set bersalin keluaran Orang Kampung adalah rawatan berpandukan perbidanan lama yang diolah agar masyarakat kini dapat menggunakannya tanpa keraguan. Berasaskan dari sumber alami dengan 8 produk yang diluluskan di bawah KKM.
MA'AJUN GAMAT MENGKUDU PLUS ( RM 8.80 )
Digunakan secara tradisional untuk kesihatan dan kesegaran tubuh bagi wanita yang sudah berkahwin, melancarkan peredaran haid dan mengurangkan sakit ketika haid, melegakan sakit perut dan sakit pinggang, megurangkan keputihan, serta membantu menyihatkan rahim wanita selepas bersalin.


MA'AJUN KACIP FATIMAH MANJAKANI PLUS ( RM 16.90 )
Digunakan untuk melegakan senggugut, keputihan dan gatal-gatal, sakit kepala, melancarkan peredaran darah dan perjalanan haid, mengencangkan otot-otot tubuh untuk kesihan dan menguatkan badan wanita selepas bersalin, menyihatkan rahim selepas melahirkan anak, melegakan sakit pinggang dan lemah anggota badan, mengurangkan bau badan dan melawaskan buang air kecil dan besar.


MA'AJUN MAS COTEK SERAPAT PLUS ( RM 20.80 )
Digunaka
n untuk melegakan senggugut, keputihan dan gatal-gatal. Memperbetul dan melancarkan perjalanan haid wanita, menguatkan badan selepas bersalin, menyihatkan rahim selepas melahirkan anak, melancarkan perjalanan darah dalam badan, melegakan sakit pinnggang dan sendi, melawaskan buang air kecil dan besar.


MA'AJUN PETANI ( RM 6.00 )
Digunakan untuk melegakan lemah-lemah badan, melawaskan buang air kecil dan besar, melegakan sakit pinggang, menghangatkan badan yang sejuk, membuang angin dalam badan, melancarkan perjalanan haid dan ibu-ibu lepas bersalin.


MA'AJUN TONGKAT ALI HITAM PLUS ( RM 20.80 )
Digunakan untuk memulihkan tenaga dan kesihatan lelaki, melegakan sakit pinggang, sendi dan lemah anggota badan, melancarkan peredaran darah dan melawaskan buang air kecil dan besar.MA'AJUN UBIJAGA TONGKAT ALI PLUS ( RM 16.80 )
Digunakan untuk memulihkan tenaga dan kesihatan lelaki, melegakan sakit pinggang, sendi dan lemah anggota badan, melancarkan peredaran darah dan membuang angin dalam badan, melawaskan buang air kecil dan besar.
KAPSUL KACIP FATIMAH MANJAKANI PLUS
( RM 11.80 / RM 20.80 )
Digunakan untuk melegakan senggugut, keputihan dan gatal-gatal, sakit kepala, melancarkan peredaran darah dan perjalanan haid, untuk kesihatan dan menguatkan badan wanita selepas bersalin, menyihatkan rahim selepas melahirkan anak, melegakan sakit pinggang, m elawaskan buangan air kecil dan besar.


KAPSUL RAMPISARI ( RM 22.80 )
Digunakan untuk mengurangkan berat badan, membantu penghadaman dan melawaskan pembuangan air besar dan kecil.

KAPSUL TONGKAT ALI HITAM PLUS ( RM 22.80 )
Digunakan untuk memulihkan tenaga dan kesihatan lelaki, melegakan sakit pinggang, sendi dan lemah anggota badan, melancarkan peredaran darah dan melawaskan buang air kecil dan besar.KAPSUL UBIJAGA TONGKAT ALI PLUS ( RM 11.80/ RM 20.80/ RM 22.80 )
 Digunakan untuk memulihkan tenaga dan kesihatan lelaki, melegakan sakit pinggang, sendi dan lemah anggota badan, melancarkan peredaran darah dan membuang angin dalam badan, melawaskan buang air kecil dan besar.


PIL RESDUNG PETANI PLUS ( RM 15.80 )
Digunakan untuk melegakan resdung.

AIR GAMAT ASLI ( RM 5.00/ RM 12.00 )

Digunakan untuk luka-luka ringan, bengkak kecil, meningkatkan peredaran darah dan untuk kesihatan.TEH HERBA RAMPISARI ( RM 19.80 )
Digunakan untuk mengurangkan berat badan.

KISMIS TOK GURU ( RM 10.00 )
Jadikan amalan memakan kismis setiap pagi untuk kecerdasan minda,menguatkan daya ingatan dan sebagai persediaan menghadapi peperiksaan. Khasiat dan Faedah kismis ini dapat menghilangkan penyakit lupa, menguatkan daya ingatan, mencerdaskan minda, membersihkan hati, mencerahkan mata, dan menghilangkan balgham.


ILLASSAAM ( RM 20.00 )
Penawar yang dinyatakan di dalam Hadith Nabi. Perahan Pertama yang bermutu tinggi dijamin tiada campuran dan bahan pengawet. Illassaam diproses secara bioteknologi tanpa haba dan bahan kimia. Kehebatan Habbatus Sauda’ telah dibuktikan oleh Saintis seluruh dunia. Menguatkan Sistem ketahanan badan melawan serangan penyakit Membantu pesakit lelah (asma), resdung, darah tinggi, kencing manis, jantung, kanser, batu karang, strok, migrain, masalah hati, buah pinggang, kolestrol,demam, batuk berkahak dan sebagainya.


WARDINA ( RM 15.00 )
Wardina sebagai ikhtiar untuk kegunaan wanita dengan TULISAN ayat-ayat Al-Quran yang bersesuaian untuk kaum hawa sebagai rawatan. Sesuai diminum untuk rawatan dalaman atau sebagai ‘toner’ untuk kejelitaan. Aroma air mawarnya menambahkan lagi keharuman dan ‘seri’ wanita. Za’faran pula baik untuk rawatan kulit. Khas untuk wanita bermula dari usia Aqil Baligh. Boleh digunakan sebagai ikhtiar mendapatkan anak, menjaga janin, mudah bersalin (selusuh) dan mendapat anak yang sihat. Juga membantu untuk memiliki badan yang sihat dan memberi ketenangan fikiran (hati dan perasaan). Sesuai digunakan untuk kegunaan seluruh tubuh, sistem peranakan wanita, perhiasan wanita, untuk wajah, kulit wanita dan perut.


ABQARI ( RM 15.00 )
Abqari menggunakan TULISAN ayat-ayat Al-Quran yang terpilih untuk ikhtiar rawatan penerang hati dan menguatkan daya ingatan dan hafalan. Adalah digalakkan para pelajar menjadikan abqari sebagai air minuman amalan setiap hari sebelum ke sekolah. Diharap dengan adanya produk ini dapat membantu lebih ramai pelajar mendapat kecemerlangan dalam pelajaran. Khasiat dan Faedah nya dapat menguatkan ingatan dan hafalan, menghilangkan rasa gementar dan gugup,
menjad
ikan fikiran lebih memberi tumpuan (fokus), mengelakkan gangguan syaitan, Menggalakkan dan menyuburkan keimanan serta ketaqwaan.


ASY-SYIFA' PLUS ( RM 15.00 )
Sebagai ikhtiar rawatan untuk pelbagai hajat. Penawar dari gangguan makhluk halus, sihir, saka, santau, gangguan jasmani dan rohani. Lebih jimat untuk minuman seisi keluarga.


PELEMBUT HATI ( RM 15.00 )
 Produk ini dirumus dan diproses untuk kegunaan semua golongan sebagai ikhtiar untuk membantu dalam rawatan pelbagai hajat dan penawar dari gangguan jasmani dan rohani. Amalan Kaedah Rawatan Pinggan Putih ini diwarisi daripada ulama silam. Kaedah ini dibuat dengan adab tertentu dengan menuliskan ayat suci Al- Quran dan doa pilihan menggunakan pena dan tinta Za'faran di atas pinggan putih, membantu merapatkan kasih sayang anak dan ibu bapa, juga merapatkan hubungan suami isteri, merapatkan hubungan dengan saudara mara, merawat anak degil, memulihkan panas baran, dan ikhtiar untuk bertemu jodoh.


ASY-SYIFA' ( RM 10.00 )
Sebagai ikhtiar rawatan untuk pelbagai hajat. Penawar dari gangguan makhluk halus, sihir, saka, santau, gangguan jasmani dan rohani. Boleh campur ke dalam sebarang masakan dan boleh disapu pada muka dan kepala. Boleh dibawa mandi untuk rawatan gangguan makhluk halus atau sihir dan sebagainya.
JUS TOK GURU ( RM 20.00 )
Mengandungi 8 makanan terbaik dunia seperti Delima, Kismis, Kurma, Habatus Sauda', Za'faran, Madu, dan Zaitun. Jus Tok Guru merupakan gabungan makanan sunnah yang disebut di dalam Al- Quran dan Hadith untuk menambah tenaga, untuk mencantikkan kulit, serta untuk mengatasi rasa mengantuk dan keletihan. Sesuai untuk seisi keluarga.